dissabte, 14 de juliol del 2012

La Plataforma per la defensa de la Sanitat Pública aconsegueix 5.000 signatures contra els tancaments de les Guàrdies dels Centres de Salut


Ahir divendres membres de la Plataforma ciutadana varem registrar a l’Ajuntament d’Ondara les signatures arreplegades durant els últims dies en els Centres de Salut, mercadillos i comerços de la Marina Alta.

Convençuts que gràcies a la mobilització de la ciutadania, Marina Salut pot replantejar-se aquesta mesura, creiem que, més d’un 10% de la població que es vorà afectada ha dit clarament que està contra el tancament de les guàrdies .

Unes hores abans, a les 9:15h es celebrava un ple extraordinari i urgent al mateix Ajuntament d’Ondara on les tres forces polítiques, posaven en comú el seu desacord amb Marina Salut i on es demanva la mediació de la Conselleria de Sanitat al respecte.

Des de la Plataforma aplaudim que l’administració més propera als ciutadans com son els ajuntaments, s’impliquen en aquesta problemàtica i es manifesten a favor dels qui representen i deixen de costat les discrepàncies polítiques en benefici del ciutadà. Pel que fa a la Conselleria de Sanitat, en un primer moment tot apuntava a que el tancament de les guàrdies comptaven amb el vist i plau de la Conselleria de Sanitat però pareix ser que eixa autorització encara no ha estat efectiva.

Hui dissabte està prevista la visita del Conseller Luis Rosado a l’Hospital de Dénia per tal d’inaugurar l’ampliació del servei de diàlisi. Ahir mateix, ens havien anunciat que la visita es posposava però a ultima hora del matí, és confirmava que la visita es realitzaria hui.

Des de la Plataforma hem convocat a una concentració a les portes de l’Hospital a les 11 del matí per mostrar-li al Conseller el nostre desacord amb la mesura i anem a demanar-li que rectifique la postura de l’empresa Marina Salut.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada